Ex -Yu

Monstrum iz Vršca: Djevojčicu dva puta silovao u bašti

Monstrum iz Vršca: Djevojčicu dva puta silovao u bašti
Monstrum iz Vršca: Djevojčicu dva puta silovao u bašti

VRŠAC - Živko B. (61) iz jednog mjesta kod Vršca (naziv poznat redakciji) uhapšen je u nedjelju zbog silovanja djevojčice (17) s posebnim potrebama.

Monstruma je, dok je seksualno zlostavljao djevojčicu, zatekla njena mlađa sestra, koja s njom živi u hraniteljskoj porodici.

''Živko ima baštu pored porodice koja je usvojila te dve devojčice. Stalno dolazi kod njih da uzima vodu. U nedelju je došao i hraniteljki rekao da pošalje stariju devojčicu da joj da paradajz da ga presadi. I tako je devojčica otišla'',  priča za „Blic“ komšinica hraniteljske porodice. Za muža i ženu koji su uzeli djecu na čuvanje ima samo riječi hvale. Takođe i za djevojčice koje su kod njih, a koje su blago ometene u razvoju.

''Starija devojčica je otišla sa Živkom u baštu i nije je bilo duže vreme, zbog čega je hraniteljka poslala mlađu da je pozove. Ta mlađa devojčica je i zatekla Živka kako siluje njenu sestru. U kućici koju ima u bašti. I znate šta je on tada rekao: „Ups, upeca me. Sad ću u zatvor'', nastavlja komšinica. Odmah nakon što je otkriven, Živko je pobjegao iz bašte. Mlađa sestra je za to vrijeme pomogla silovanoj djevojčici da se obuče, obuje i dođe kući.

Komšije kažu da su dvije djevojčice u hraniteljskoj porodici čuvane kao „malo vode na dlanu“.

'' Starija je bila nedodirljiva za svaku nedaću, sve dok taj bolesnik nije došao. Kako joj je, zna samo ona. I hraniteljima je teško. Zbog nje i neće da pričaju javno o tome'', kaže komšinica.

''Razgovarala sam s njihovom hraniteljkom. Kaže žena da se šokirala čim je videla kako obe uplakane ulaze u kuću. Znala je da se nešto strašno dogodilo, ali, kaže, nije mogla ni da posumnja u komšiju Živka... Onda su devojčice ispričale šta se desilo i ona je odmah pozvala policiju i socijalnu službu. Ali to nije najstrašnije. Silovana devojčica je ispričala da je Živko nju prvi put silovao 20 dana ranije. Oduzeo joj je nevinost, i to u bašti. Rekao joj je da se ne boji jer je to radio i još jednoj devojčici iz sela. Na sreću, ispostavilo se da ta njegova priča nije tačna. Devojčica na koju je ukazao ispričala je policiji da ju je Živko nekoliko puta zvao da dođe kod njega, ali da se ona bojala i da nikada nije nasamo bila s njim'',  priča komšinica.

Živko djevojčicu silovao u nedovršenoj kućici, poslije hapšenja mu je određeno zadržavanje

Žrtva monstruoznog silovatelja odmah je odvedena na ginekološki pregled, na kojem je potvrđeno silovanje, a policija je krenula da uhapsi osumnjičenog. On živi sa ženom, ocem i dvojicom sinova.

Komšije silovetalja kažu da su u nedjelju gledale filmsku scenu dok je policija jurila monstruma, piše Blic.

''On je video policiju i pobegao je u pomoćni objekat, pa kad je policija krenula tamo, on je s druge strane pobegao u kuću. Tek kad su drugi put ušli u kuću, on je uhapšen'',  pričaju komšije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati. U njegovoj porodici tvrde da je Živko lažno osumnjičen.

''To ništa nije tačno. Doviđenja'', rekao je njegov sin.

 

 

 

  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije