Ex -Yu

Napio ćerku pa je silovao pred ukućanima

Napio ćerku pa je silovao pred ukućanima
Napio ćerku pa je silovao pred ukućanima

KANJIŽA - Protiv Lasla Č. (50), iz Kanjiže, zbog sumnje da je silovao svoju dvadesetjednogodišnju ćerku, policija je podnijela krivičnu prijavu. Osumnjičeni je, nakon hapšenja, odmah priveden istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, koji mu je odredio jednomjesečni pritvor.

U policiji, u cilju istrage, ne saopštavaju ostale detalje ovog monstruoznog čina, sem naznake da je Laslo Č. ćerku, koja je bila u alkoholisanom stanju i nemoćna da se odbrani, obljubio na silu.

Sve se, kako nezvanično saznajemo, desilo u subotu u porodičnoj kući silovatelja i žrtve na periferiji Kanjiže. Domaćin je okupio poznanike, pa se dugo pilo i veselilo. Kada se društvo razišlo, otac monstrum onemoćalu ćerku odvukao je u sobu i uradio ono što je naumio. Sve se desilo u prisustvu ukućana, koji nisu uspjeli da zauzdaju pomahnitalog Lasla i odvrate ga od paklene namjere.

Dan kasnije, kada se pribrala, nesrećna djevojka, u pratnji mlađe sestre, otišla je u policijsku stanicu i ispričala šta joj je desilo. Napasnik je, čim je priveden, priznao da je obljubio ćerku. Uz kajanje, pravdao se da, zbog pijanstva, nije bio svjestan onoga što čini.

Porodica, u kojoj se dogodilo silovanje, je izuzetno siromašna. Niko od njenih članova nije zaposlen, a ukućani se na sve načine snalaze kako bi nekako sastavili kraj s krajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije