Ex -Yu

Osumnjičeni za ubistvo male Danke dovedeni u Tužilaštvo

Osumnjičeni za ubistvo male Danke dovedeni u Tužilaštvo
Foto: Screenshot/RTS | Osumnjičeni za ubistvo male Danke dovedeni u Tužilaštvo

ZAJEČAR - Saslušanje dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora počelo je večeras u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Njima je juče, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su 26. marta lišili života Danku Ilić, prenosi RTS.

Građani u Boru i Banjskom polju pale svijeće i ostavljaju cvijeće i igračke, opraštajući se od ubijene djevojčice.

Policija i dalje traga za tijelom devojčice. Provjerava se više lokacija u borskom kraju na kojima su bili osumnjičeni za ubistvo.

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. To je za "Blic" potvrdio Dejanov otac Rade Dragijević.

Ranije danas, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

"Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući", kazao je Rade Dragijević za "Blic".

Podsjetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije