Ex -Yu

Priveden potpredsjednik Skupštine Vojvodine

Priveden potpredsjednik Skupštine Vojvodine
Priveden potpredsjednik Skupštine Vojvodine

NOVI SAD - Potpredsjednik Skupštine Vojvodine Milivoje Vrebalov priveden je večeras, kao i bivši direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčilo Milović.

Vrebalov je potvrdio Radio-televiziji Vojvodine da je priveden, istakavši da mu je saopšteno da će biti saslušan u vezi sa projektom za školu za djecu sa posebnim potrebama u Novom Bečeju.

Vrebalov je bio predsjednik ove opštine od 2006. do 2012. Za potpredsjednika Skupštine AP Vojvodine izabran je 2012. godine. Član je Demokratske stranke /DS/ i poslaničke grupe "Izbor za bolju Vojvodinu".

Bivši direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčilo Milović priveden je večeras u Novom Sadu i on se nalazi na saslušanju, potvrđeno je iz DS-a čiji je Milović član.

U DS-u su rekli da nemaju precizne informacije o tome zašto je Milović priveden, ali da je, nezvanično, riječ o istrazi u vezi sa dogradnjom objekta Muzičke škole u Šidu.

Iz te stranke saopšteno je da je Vrebalov samo jedan od pokrajinskih poslanika kojima je iz SNS-a nuđeno da napuste poslanički klub DS-a u zamjenu za novac i različite povlastice i koji su, kako se navodi, bili upozoreni da to može da utiče na pravosudne organe.

U reagovanju demokrata na privođenje Vrebalova ocijenjeno je i da se večeras vidjelo šta se dešava sa onim poslanicima koji odbijaju takve ponude vladajuće SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije