Ex -Yu

Šešelj čestitao katolicima Božić

Šešelj čestitao katolicima Božić
Šešelj čestitao katolicima Božić

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislav Šešelj danas je čestitao katolički Božić građanima Srbije koje je nazvao "Srbima rimokatoličke i protestantske veroispovijesti", kao i svim pripadnicima manjina koji žive u Srbiji.

On je najavio da će naredna konferencija za novinare SRS biti održana tek 15. januara, pa je današnje obraćanje novinarima iskoristio da svim Srbima, kao i pripadnicima drugih naroda pravoslavne vjeroispovesti, čestita Božić.

"Tradicionalnim pozdravom 'Mir Božiji Hristos se rodi - Vaistinu se rodi', građanima Srbije i celom srpskom narodu želimo da 2015. godina bude upamćena po slomu izdajničkog prozapadnog režima i uspostavljanju novog, patriotskog, radikalskog, koji će jedini biti u stanju da sačuva srpske nacionalne interese", poručio je Šešelj.

On je ponovio da se medijska blokada SRS i dalje nastavlja, ali da je, uprkos tome, rejting stranke porastao na 17 odsto.

Šešelj je najavio da će, kako je rekao, uprkos velikoj cenzuri, nastaviti i u budućnosti obavještavati javnost o kriminalnim radnjama aktuelnih ministara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije