Ex -Yu

Stefanović: Uhapšen napadač na Milenića

Stefanović: Uhapšen napadač na Milenića
Stefanović: Uhapšen napadač na Milenića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović potvrdio je da je efikasnom akcijom policije noćas u Kragujevcu uhapšen napadač na funkcionera stranke "Zajedno za Šumadiju" Sašu Milenića, koji je teško povrijeđen.

On je danas naglasio da je uhapšenom čiji su inicijali I.V. /49/ policija odredila mjeru zadržavanja do 48 časova, te da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu. 

"Srbija će biti bezbedna i stabilna zemlja. Ovakvi incidenti nikada neće proći nekažnjeno i brza i efikasna reakcija policije pokazuje da svako ovako delo i svaki napad neće proći nekažnjeno", rekao je Stefanović.

Govoreći o sve većem prilivu imigranata u Srbiju, Stefanović je naglasio da je za većinu njih Srbija samo usputna stanica i da nadležni organi čine sve da ih zbrinu dok su na srpskoj teritoriji, a da će srpski državljani koji im pomažu da nelegalno pređu granicu sa susjednim zemljama biti sankcionisani.

On je ovom prilikom rekao da policija, zbog apsolutne zastarjelosti, neće voditi istragu u vezi sa slučajem iz aprila 1993. godine kada je u stanu zaštitnika građana Saše Jankovića njegov prijatelj izvršio samoubistvo.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije