Ex -Yu

Stravično ubistvo kod Petrinje: Djed pištoljem ubio unuka

Stravično ubistvo kod Petrinje: Djed pištoljem ubio unuka
Stravično ubistvo kod Petrinje: Djed pištoljem ubio unuka

SISAK - Djed Đuro Adamović (78) iz Gornje Mlinoge ubio je hicem iz pištolja svog unuka Željka (27) danas oko 17.30 sati. Zločin se dogodio u selu Gornja Mlinoga kod Petrinje.

Djed je unuka upucao usred dvorišta lijepo uređenog porodičnog imanja na kojem su zajedno živjeli ubijeni unuk Željko, njegova baka Danica, te djed Đuro.

Koji su razlozi nezapamćenog zločina u ovom banijskom selu policija tek treba utvrditi, a mještani pričaju kako je djed bio prijeke naravi, dok za ubijenog Željka pričaju kako je bio jako vrijedan, te da je održavao uzorno poljopprivredno imanje. Otac ubijenog Željka poginuo je kao vozač Gavrilovića 1989. godine, a majka je nakon rata ostavila sina i porodicu , udala se i otišla živjeti u SAD.

Oko 20.30 sati, policija je djeda ubicu odvezla na daljnju obradu u Policijsku stanicu u Petrinji, a mrtvo tijelo ubijenog Željka ležalo je nasred dvorišta.

Zamjenica Županijskog državnog tužioca Jadranka Huskić potvrdila je da je hrvatski državljanin star 78 godina osumnjičen da je iz vatrenog oružja usmrtio hrvatskog državljanina starog 27 godina, da je uviđaj tek zaopočeo, te da ne može reći više detalja o motivima ovog strašnog zločina.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije