Ex -Yu

Vučić: Posvetiti investitorima svu pažnju

Vučić: Posvetiti investitorima svu pažnju
Vučić: Posvetiti investitorima svu pažnju

BEOGRAD/RUMA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Vlada nastaviti provođenje reformi i privlačenje investicija, ali da investitori moraju da imaju svu pažnju lokalnih samouprava i države.

Vučić je, tokom posjete Rumi povodom krsne slave ove opštine - prenos moštiju Svetog Nikolaja, rekao da će građani već krajem ove godine osjetiti "kakav takav boljitak", a iduće godine "značajan i jasan boljitak".

On je naveo da Vlada pomaže u razvoju biznisa i zapošljavanju, ali je poručio da mora još bolje i više da se radi kako bi i rezultati bili vidljiviji.

Vučić je najavio ove i sljedeće godine nova ulaganja u infrastrukturu u opštini Ruma, ali i u cijelom Sremu - prenijeli su beogradski mediji.

"Ne samo što će kroz opštinu Ruma prolaziti glavni magistralni pravac Novi Sad - Mačva, već ćemo koliko na leto i tokom cele 2016. godine popravljati putnu infrastrukturu u celom Sremu", istakao je Vučić.

Vučić je u Rumi prisustvovao i otvaranju novog pogona za proizvodnju kupaćih kostima "Adriana teks", koji radi u sastavu italijanske kompanije "Kalcedonija".

Stalni posao u kompaniji "Kalcedonija" dobilo je 325 ljudi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije