Ex -Yu

Zalutali metak sa slavlja ranio djevojčicu

Zalutali metak sa slavlja ranio djevojčicu
Zalutali metak sa slavlja ranio djevojčicu

CRVENKA - Četrnaestogodišnja djevojčica M. M. iz Crvenke ranjena je zalutalim metkom u dvorištu porodične kuće prilikom porodičnog slavlja u komšijskoj kući.

Incident se dogodio sinoć, a metak koji je ranio djevojčicu stigao je iz komšiluka sa porodičnog slavlja, saopštila je Policijska uprava Sombor, javlja RTV.

Ranjena djevojčica je zadobila lakše povrede, smještena je u bolnicu u Somboru i njeno stanje je trenutno stabilno.

Četrnaestogodišnja devojčica iz Crvenke ranjena je u nadlakticu dok je igrala košarku u školskom dvorištu. Njoj je na odeljenju ortopedije opšte bolnice Sombor izvađen metak i kako saznaje RTV nema oštećenja ligamenata i krvnih sudova i ona će za dva tri dana biti poslata na kućno lečenje.

Policija je identifikovala pet muškaraca koji se sumnjiče da su tokom slavlja pucali iz vatrenog oružja, a protiv M.G. (1987), Đ.G. (1967), T.G. (1972), M.G. (1961) iz Crvenke i M.Š. (1960) iz Vrbasa biće podignute krivične prijave zbog sumnje da su nosili oružje bez dozvole.

Najavljeno je da će nakon utvrđivanja svih okolnosti protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izazivao opštu opasnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije