Ex -Yu

Zbog nevremena zatvorene ceste i poplavljene kuće

Zbog nevremena zatvorene ceste i poplavljene kuće
Zbog nevremena zatvorene ceste i poplavljene kuće

VARAŽDIN - Uslijed sinošnjeg nevremena s obilnom kišom i vjetrom na varaždinskom su području zatvorene pojedine ceste, a poplavljeni su i neki stambeni prostori.

Varaždinski Područni ured za zaštitu i spašavanje Županijskog centra 112 obavijestio je kako su zbog vode na kolovozu zatvorene državna cesta D24 na rotoru u Mađarevu, županijske ceste Japače Polje - Paka, Breznički Hum - Andrašeki i Breznički Hum - Gornjaki. Zatvorene su i lokalne ceste Novi Marof - Krč i Jales Breznički - Pavlovići, a zbog odrona zemlje saobraćajnicaGornje Šćepanje- Valjaki.

Zbog granja i vode na cesti otežan je promet u Beretincu kod  fudbalskog igrališta, a zbog vode i na cesti u Presečnom, Mirkovcu i Podrutama te u podvožnjaku u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Granja na cesti ima i na zapadnoj zaobilaznici Varaždina.

Zbog obilne kiše poplavljena je Osnovna škola u Brezničkom Humu, a kao i stambeni prostori u Ivancu, Varaždinu i Strmcu Remetinečkom.

Vatrogasci su imali tehničke intervencije ispumpavanja vode u Ivancu, Gornjem Knegincu, Brezničkom Humu i Tuhovcu, uklanjanja grana s ceste u Beretincu te obrane od poplave u Novom Marofu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije