Gradovi

Bijeljina bira najljepše uređeno dvorište

Bijeljina bira najljepše uređeno dvorište
Foto: Unsplash/Ilustracija | Bijeljina bira najljepše uređeno dvorište

BIJELJINA - U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom prilikom biće izabrani i najljepše dvorište zajednica etažnih vlasnika i javni prostor u mjesnim zajednica na teritoriji Grada Bijeljina.

Pravo učešća imaju sve osobe (fizičke i pravne) s prebivalištem odnosno sjedištem na području Grada Bijeljina, koje od 23. aprila do 12. maja 2024. godine dostave popunjen obrazac i najmanje pet fotografija.

Sve prijave, pristigle do 12. maja 2024. godine ući će u prvi krug izbora u jednoj od kategorija. Prvi krug izbora biće održan u periodu od 12. do 17. maja putem javnog, on-lajn glasanja na službenoj „Facebook“ stranici gradonačelnika. Prvih pet  prostora, u svakoj kategoriji, koji osvoje najviše glasova, odnosno lajkova na „Facebook“ stranici, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora komisija imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug i donijeti konačnu odluku o najbolje plasiranim učesnicima.

​Nagrade će biti dodijeljene na osnovu opšteg izgleda, raznovrsnost biljaka, ukupne angažovanosti i kreativnosti prijavljenih učesnika u uređenju životnog prostora, kao i koncepcije rješenja (kreativnosti i originalnosti).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije