Gradovi

"Pobjeda SNSD-a na izborima pokrenuće Vlasenicu"

"Pobjeda SNSD-a na izborima pokrenuće Vlasenicu"
"Pobjeda SNSD-a na izborima pokrenuće Vlasenicu"

VLASENICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će pobjeda SNSD-a u Vlasenici na predstojećim lokalnim izborima pokrenuti ovu opštinu, kojoj je potreban novi načelnik.

"Lokalna vlast je potpuno sunovratila perspektivu ove opštine. Ostali su da žive projekti koje smo mi uradili prije četiri i više godina", rekao je Dodik novinarima u Vlasenici, gdje prisustvuje konvenciji SNSD-a.

Dodik je naveo da činjenica da i ne poznaje aktuelnog načelnika Vlasenice govori o tome da on nije ni znao ni da dođe u Banjaluku da traži projekte.

"Riječ je o jednoj strukturi koja je potpuno neuspješna. Vlasenici treba novo lice - a to je Mićo Kraljević. On ima moju i podršku SNSD-a i njegova pobjeda na izborima će pokrenuti Vlasenicu", rekao je Dodik.

On je dodao da je SNSD ranijih godina, odnosno 2008. uspio da pokrene ovu opštinu u kojoj je urađeno mnogo toga - od vodovoda do rekonstrukcije škola i izgradnje fakulteta, što danas daje smisao ovom gradu.

"Da toga nije bilo možete misliti koliko bi ovo bilo zapušteno", rekao je Dodik.

Dodik, koji je i predsjednik Republike Srpske, pozvao je sve građane da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike, slušaju upute rukovodstva Srpske i glasaju.

"Oni na taj način treba da se identifikuju sa našim pravima. Moraju da razumiju da je ovo jedan od važnijih datuma koji će biti zapisan u istoriji i taj datum ne mogu da nam ospore. Moraćemo svi da izađemo i glasamo za to da Dan Republike i dan državnosti Republike Srpske bude 9. januar", rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije