Hronika

Aktivista lažno prijavio napad, odala ga kartica

Aktivista lažno prijavio napad, odala ga kartica
Aktivista lažno prijavio napad, odala ga kartica

KOZARSKA DUBICA - Prijedorska policija podnijela je izvještaj protiv Zorana Mijića, aktiviste SNSD-a iz Kozarske Dubice, zbog lažnog prijavljivanja napada.

Mijić je, misleći valjda da će na taj način sakupiti političke poene, 6. oktobra za vrijeme predizborne kampanje lažno prijavio policiji da je napadnut od strane dva nepoznata muškarca u Kninskoj ulici u Kozarskoj Dubici.

U prijavi je naveo da je zadobio povrede u predjelu grudnog koša te da je isti dan na mobilni telefon dobio poruke prijetećeg sadržaja. U njima je, kako je tvrdio, prijećeno njemu i članovima njegove porodice ukoliko nastavi da bude aktivan u SNSD-u.

Da mu priča bude što uvjerljivija na društvenoj mreži Facebook, na svom profilu, napisao je: "Kukavice jedne, ko god da je bio, tući s leđa i napadati moju porodicu, imaće CJB Dubica pune ruke posla, jeste me polomili, al' me niste dokrajčili, stoko jedna, ima boga".

Međutim, policija je tokom potrage za napadačima ustvrdila da se radi o lažnoj priči, odnosno Mijića je odala telefonska kartica.

"Broj s kojeg je poslata prijeteća poruka i broj s kojeg je napad prijavljen nalazili su se u istom telefonu. Povrede koje je Z.M. zadobio nisu prijavljene u Domu zdravlja Kozarska Dubica", kazali su u prijedorskoj policiji.

Pokušali smo stupiti u kontakt s Mijićem, ali se nije odazivao na naše pozive, a prema slikama koje je okačio na svom profilu može se zaključiti da se nalazi na moru u Hrvatskoj.

Njegove komšije su nam kazale da Mijića nisu vidjele nekoliko dana, te misle da se odselio.

"Roletne na prozorima su mu spuštene već danima, po komšiluku se priča da se odselio u neku svoju porodičnu kuću. On je 2008. godine bio politički aktivan, kada se kandidovao za odbornika Skupštine opštine Kozarska Dubica ispred SDS-a, ali nije prošao", pričaju komšije, dodajući da je on i član Savjeta mjesne zajednice Petrinja u ovoj opštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije