Hronika

Autom udario majku i bebu na trotoaru

Autom udario majku i bebu na trotoaru
Autom udario majku i bebu na trotoaru

TOMISLAVGRAD, FOČA - Pedesetdevetogodišnji vozač I.N. iz Tomislavgrada je poginuo, a pet osoba, uključujući i bebu od 14 mjeseci, je povrijeđeno na putevima na području Tomislavgrada, Mostara i Foče.

U sudaru koji se u utorak oko 18 časova dogodio na magistralnom putu Tomislavgrad - Posušje, u mjestu Kovači, život je izgubio I.N., a lakše su povrijeđene dvije osobe.

"Do sudara je došlo između I.Š. (25) iz Mostara, koji je upravljao golfom, i I.N. iz Tomislavgrada koji je vozio audi. I.N. je sa teškim povredama prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad, gdje je dežurni ljekar konstatovao smrt", naveli su policijski izvori.

U tom sudaru povrijeđen je i vozač I.Š., kao i J.N. (59), koja je bila suvozač u audiju.

"Ona je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Tomislavgradu prevezena u bolnicu u Livno, gdje su joj konstatovane lakše povrede", kazali su iz policije.

Nešto prije te nesreće na području Foče dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena dva mladića, a koja su, tvrde očevici, za dlaku izbjegla smrt.

"FIAT stilo, u kojem su bili ti mladići, udario je u zid pored puta i prevrnuo se na krov. Radnici obližnje benzinske pumpe su brzo reagovali, izvukavši ih iz slupanog vozila, koje je počelo da gori. Nakon toga su radnici aktivirali protivpožarni aparat i ugasili požar", naveli su izvori upućeni u istragu.

Dvadesetogodišnji vozač stila i godinu dana mlađi suvozač, obojica iz Foče, potom su prevezeni u Univerzitetsku bolnicu i, kako se saznaje, nisu životno ugroženi.

Srećom, životno ugrožena nije ni 14-mjesečna beba, koja je juče ujutru povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Aveniji u Mostaru.

"Dogodilo se to na raskrsnici, a u nezgodi su učestvovali mercedes i kedi, koji je nakon sudara sa mercedesom izletio na trotoar i naletio na majku koja je u kolicima vozila bebu", tvrde očevici.

Iz Kliničke bolnice Mostar, gdje je nakon nezgode beba prevezena, potvrdili su da je zadobila lakše povrede te je zadržana na daljem posmatranju na Odjelu dječje hirurgije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije