Hronika

Banjalučanin uhapšen dva puta: Drogiran vrijeđao policajce, pa pokušao tešku krađu

Banjalučanin uhapšen dva puta: Drogiran vrijeđao policajce, pa pokušao tešku krađu
Banjalučanin uhapšen dva puta: Drogiran vrijeđao policajce, pa pokušao tešku krađu

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke Policijske stanice Obilićevo uhapsili su u subotu oko 20 časova Banjalučanina N.Š. (32), jer je odbio da na uvid pokaže lična dokumenta, nakon čega je vrijeđao policajce nazivajući ih pogrdnih imenima, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policajcima je, kako "Nezavisne" saznaju, rekao da su afrički majmuni.

Iste noći oko 0.10 časova, N.Š. je ponovo uhapšen i utvrđeno je da je upotrebom podesnog alata upao u apoteku, iz koje nije ništa ukrao.

Nakon što je prvi put uhapšen, kako je potvrđeno "Nezavisnim", policajci su od njega oduzeli nož, a izvršenim testiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola i droga u organizmu.

"Nakon završenog ispitivanja, lice je sprovedeno u odgovarajuću medicinsku ustanovu u Banjaluci, a po komletiranju predmeta protiv njega će nadležnom sudu biti podnesen izvještaj o počinjenim prekršajima", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Iste noći oko 0.10 časova, N.Š. je uhapšen zbog sumnje u pokušaj teške krađe u apoteci u banjalučkoj Ulici cara Lazara.

"Nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su izvršili  uviđaj na licu mjesta, te su utvrdili da je osumnjičeni upotrebom podesnog alata djelovao na ulazna vrata apoteke, ušao u unutrašnjost, ali nije ništa otuđio", saopštila je Markanovićeva.

Kako je dodala, o svim prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužilac nadležnog tužilaštva, koji je naložio da se nakon završenog ispitivanja lice otpusti na slobodu, a da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Nezvanično saznajemo da je u pitanju Nenad Štrkić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije