Hronika

Bombama na policijski parking i prodavnicu

Bombama na policijski parking i prodavnicu
Bombama na policijski parking i prodavnicu

PROZOR-RAMA, SOKOLAC - U dvije eksplozije bombe na području Sokoca i Prozora-Rame, koje su bacile nepoznate osobe, oštećeni su inventar prodavnice i šest vozila, od kojih su tri policijska.

Kako saznajemo, nepoznata osoba je u srijedu nešto prije 22 časa bacila bombu na parking Policijske stanice Prozor-Rama. Tom prilikom su probušene gume na tri policijska vozila, a takođe oštećena su još tri privatna vozila.

Nastala je i manja materijalna šteta na sedam objekata koji se nalaze preko puta parkinga, a uglavnom se radi o razbijenim staklima na tim objektima.

Iz MUP-a HNK su kazali da nije bilo povrijeđenih osoba niti je bilo prijetnje za život građana i policajaca.

Eksplozivna naprava bačena je u noći između utorka i srijede u Knežini, kod Sokoca, i to na prodavnicu koja već neko vrijeme ne radi.

Uviđajem je konstatovano da je nepoznati izvršilac, najvjerovatnije, polomio prozorsko staklo na objektu, nakon čega je na štok prozora postavio i aktivirao eksplozivnu napravu. U unutrašnjosti prodavnice oštećen je kompletan inventar i uništena zasad neutvrđena količina robe.

Vlasnik prodavnice je izjavio da je krajem prošle godine radnja prestala sa radom, te se nije mogao izjasniti o količini robe, kao ni o visini materijalne štete.

Takođe, istakao je da nije dobijao nikakve prijetnje niti je sa nekim u sukobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije