Hronika

Kik-bokser ubijen u sačekuši

Kik-bokser ubijen u sačekuši
Kik-bokser ubijen u sačekuši

TREBINJE - Poznati kik-bokser Marko Đerić (24), koji je radio kao obezbjeđenje u "Merlot baru" u Trebinju, ubijen je jutros oko tri časa ispred svoje zgrade u Ulici Miloša Obilića broj 13, u naselju Police, vraćajući se s posla kući.

Marko je, kako nezvanično saznajemo, ubijen u klasičnoj sačekuši iz automatske puške, iz koje ga je zasad nepoznati ubica gađao sakriven iza zida stambene zgrade preko puta njegove i nije mu dao nikakvu šansu da preživi, pogodivši ga s leđa.

Komšije kažu da je tijelo nastradalog prvi pronašao otac, koji je, začuvši pucnjavu, istrčao pred zgradu i sina zatekao u lokvi krvi, ali mu nije bilo spasa.

I u Službi hitne medicinske pomoći u Trebinju su, kada su došli na lice mjesta, beživotno tijelo mladića zatekli na podu na ulazu u haustor i samo konstatovali smrt, jer je brzo iskrvario, te o svemu obavijestili CJB Trebinje.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju Gordana Šalvarica je, zajedno s pripadnicima CJB Trebinje, obavila uviđaj i, kako je saopšteno iz Tužilaštva, naložila obdukciju tijela nesretnog mladića, a više detalja o ubistvu još niko nije želio dati.

Ispred zgrade, na mjestu gdje je mladić ubijen, jutros plaču njegove komšije i prijatelji, ne znajući ko bi Marku, kako kažu, mladiću kakav se poželjeti može, mogao nauditi.

U Službi za patologiju trebinjske bolnice je potvrđeno da očekuju forenzičara iz Banjaluke, dr Željka Karana, koji bi tek večeras trebalo da započne obdukciju pokojnog Đerića, kako bi bili utvrđeni i način njegovog ubistva i vrsta oružja kojim je ubijen.

U nastavku poslova i radnji u vezi s otkrivanjem ubice, pripadnici Centra javne bezbjednosti Trebinje obavljaju informativne razgovore s određenim osobama koje bi se eventualno mogle dovesti u vezu s rasvjetljavanjem ovog krivičnog djela.

Više detalja o događaju se očekuje u toku nastavka istrage.

Tri žrtve za vikend

Ubistvo u Trebinju bilo je ukupno treće koje se na području BiH desilo tokom vikenda.

U Čelincu je u petak poginuo Mile Šugić, koji je u tuči koja se desila u kafiću "Monca" gurnut niz stepenice, gdje je usljed povreda preminuo. A policija u Brčko distriktu uhapsila je juče G.R. (20), jednog od dvojice napadača za koje se sumnja da su u subotu u naselju Grčica nožem izboli Miloša Drocu (23), a koji je nedugo nakon napada podlegao povredama.

D.T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije