Hronika

Kozarac: Policajce napao sjekirom

Kozarac: Policajce napao sjekirom
Kozarac: Policajce napao sjekirom

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske stanice Kozarac uhapsili su pedesetčetvorogodišnjeg mještanina Zijada Jakupovića, koji je dvojicu policajaca napao sjekirom, potvrdio je za "Nezavisne" policijski izvor.

Naš izvor dodaje da je, nakon hapšenja, Jakupović alko-testiran te je utvrđeno da je bio pijan. "Alko-testiranjem je utvrđeno da je imao 1,8 g/kg alkohola u krvi", precizira naš sagovornik. Jakupović je uhapšen juče oko 2.20 u mjestu Kozarac, nakon što su policajci pokušali da ga legitimišu.

Prethodno je ovoj policijskoj stanici prijavljeno da jedno lice narušava javni red i mir na benzinskoj pumpi u Kozarcu. "Intervencijom policijskih službenika nedaleko od benzinske pumpe pronađeno je lice Z.J. iz Kozarca", saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

Jakupović je, kako pojašnjava policijski izvor, prvo došao na lokalnu benzinsku pumpu, gdje je počeo da vrijeđa radnike, pa je slučaj prijavljen policiji. Patrola je krenula na mjesto događaja, te su nešto kasnije u vozilu pronašli Jakupovića, koji je prethodno svojim automobilom otišao s benzinske pumpe. "Pri prilasku policajaca on je počeo da psuje, a potom ih je napao sjekirom. Srećom, policajce nije povrijedio", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije