Hronika

Lukač: Politički lešinari zloupotrijebili slučaj "Dragičević"

Lukač: Politički lešinari zloupotrijebili slučaj "Dragičević"
Foto: N.N. | Lukač: Politički lešinari zloupotrijebili slučaj "Dragičević"
Srna

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da je slučaj "Dragičević" doživio politizaciju koju ni porodica, ni grupa "Pravda za Davida", nije smjela da dozvoli, te da su klasični politički lešinari taj slučaj odveli u sasvim drugom pravcu.

On je naveo da je na tom slučaju izgubljeno 10 mjeseci, kao i da se mnogo više moglo uraditi da je istraga vođena bez pritisaka i bez morbidnih dešavanja, što na kraju nije dovelo do utvrđivanja istine.

Lukač naglašava da je to da li će slučaj "Dragičević" biti rasvijetljen pitanje za Tužilaštvo, kome MUP Republike Srpske stoji na raspolaganju.

"Do sada smo uradili sve što je traženo i preduzećemo sve mjere da to bude rasvijetljeno, čak i ako bude promijenjena nadležnost i neko drugi preuzme slučaj", rekao je Lukač za "Večernje novosti".

On je dodao da je stvar tužilaštava i njihovih nadležnosti da li će slučaj preuzeti Tužilaštvo BiH. "Pozdravljam svako rješenje s ciljem pronalaženja pravog i adekvatnog načina da se taj slučaj u potpunosti riješi", rekao je Lukač.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 8

zbogomteroristi

Koga boli kita sta gradjani Federacije BiH misle o MUP-u Republike Srpske? Sto se vicine ljudi iz Srpske tice, Dragicevic je bio narkoman i takvi krepavaju sirom svijeta, i niko se i ne obazire.

pizduni

Do rješavanja slučaja nije došlo jer vama tako odgovara.

SimonTimon

Ti si lesinar. Ti navodni ministre. Ti krvoloku, krvopijo i pijavico na grbaci ovog jadnog naroda! Stoko! Vampiru!!! KO JE UBIO DAVIDA???

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije