Hronika

Markanović: Pronađen nož kojim je ubijen mladić

Markanović: Pronađen nož kojim je ubijen mladić
Markanović: Pronađen nož kojim je ubijen mladić

BANJALUKA - Policija je danas tokom istrage pronašla nož kojim je osumnjičeni mladić čiji su inicijali A.M. (19) iz Banjaluke ubio sugrađanina A.R. (19), rekla je portparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da je policija, osim noža, pronašla i prikupila više dokaza koji će poslužiti kao dokazni materijal u krivičnom postupku.

"Pronađenim nožem osumnjičeni A.M. je nanio više ubodnih rana u predjelu abdomena i grudnog koša sugrađaninu A.R.", precizirala je Markanovićeva.

Ona je podsjetila da je tokom istražnog postupka policija saslušala veći broj svjedoka.

Nakon završene kriminalističke obrade, kaže Markanovićeva, osumnjičeni A.M. će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo, večeras biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje.

Ona je naglasila da će obdukcija nastradalog mladića biti obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Srna je ranije objavila da je mladić čiji su inicijali A.R. (19) sinoć oko 23.15 časova pronađen mrtav na igralištu Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Ulici Anđe Knežević u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac. 

Policija je noćas oko 1.20 časova uhapsila devetnaestogodišnjeg A.M. iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je izvršio krivično djelo ubistvo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije