Hronika

Maskirani razbojnici opljačkali benzinsku pumpu

Maskirani razbojnici opljačkali benzinsku pumpu
Maskirani razbojnici opljačkali benzinsku pumpu

TRAVNIK - Sinoć oko 21,30 sati izvršeno je razbojništvo nad radnicima benzinske pumpe "Petrol" u mjestu Šantići u opštini Vitez.

Prema prijavi koja je zaprimljena u Policijskoj stanici Vitez, razbojništvo su izvršile 2 maskirane muške osobe, od kojih je jedna bila naoružana vatrenim oružjem. Izvršioci su, uz prijetnju oružja, od radnika oteli novac od dnevnog pazara u neutvrđenom iznosu.

U toku su istražne radnje na otkrivanju izvršioca ovog krivičnog djela, saopšteno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

U petak u 21,20 sati u Policijsku stanicu Vitez prijavljeno je razbojništvo u sportskoj kladionici "5 PLUS" u mjestu Željeznička stanica u opštini Vitez. Razbojništvo su izvršile 2 nepoznate muške osobe naoružane vatrenim oružjem, sa "fantomkama" na glavama.

Izvršioci su radnicu udarili otvorenom pesnicom u predjelu lica te joj, uz prijetnju oružja, oteli 2 mobitela i dnevni pazar kladionice. Nakon izvršenja krivičnog djela, udaljili su se u nepoznatom pravcu, a policijskim patrolama je naređena blokada puteva i pretraga terena. Uviđaj je izvršen od strane službenika krim policije Policijske uprave Travnik, koji preduzimaju i druge istražne radnje na otkrivanju izvršioca, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije