Hronika

Masovni obračun u restoranu kod Bijeljine: Zbog jedne žene tuklo ih se 20

Masovni obračun u restoranu kod Bijeljine: Zbog jedne žene tuklo ih se 20
Foto: Ilustracija | Masovni obračun u restoranu kod Bijeljine: Zbog jedne žene

BIJELJINA - U masovnoj tuči, u kojoj je u restoranu "Semberski salaš", blizu Pavlovića mosta kod Bijeljine, učestvovalo između 15 i 20 aktera, ranjen je Bijeljinac Alen Šerbert (42), potvrđeno je "Nezavisnim".

Nezvanično, zbog neke žene sukobile su se dvije grupe i situacija je potpuno izmakla kontroli, o čemu svjedoči i podatak da je slučaj okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

Kako saznajemo, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ovim napadom, uhapšeni su Bijeljinci Elvir Husić (34), Roki Hidanović (23) i Arif Štrošajna (54).

Koja je njihova uloga, odnosno da li je neko od njih direktno osumnjičen, do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije bilo poznato.

Poznato je, međutim, da je ovaj okršaj bijeljinskoj policiji prijavljen juče oko 16.30.

Ranjeni muškarac, koji je, kako nezvanično saznajemo, pogođen iz pištolja u masno tkivo grudnog koša, prevezen je u bijeljinski Urgentni centar.

"Ljekar je pregledao A.Š. te se izjasnio da ima prostrelnu ranu i da se radi o lakšoj povredi. Lice nije prihvatilo predloženo bolničko liječenje nego je samovoljno napustilo bolnicu nakon ukazane pomoći", saopšteno je iz policije.

Po nezvaničnim informacijama, tuča je počela u restoranu, gdje je prethodno grupa ljudi sjedila i ručala. Zatim je pred objekat došlo par vozila, iz kojih je izašla druga grupa naoružana palicama i nasrnula na one koji su sjedili unutra. Nakon toga su izašli napolje, gdje je nastavljena makljaža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije