Hronika

Nastavljena potraga za tijelom banjalučkog maturanta

Nastavljena potraga za tijelom banjalučkog maturanta
Nastavljena potraga za tijelom banjalučkog maturanta

BANJALUKA - Ronilačni tim Specijalne jedinice MUP-a RS nastavio je juče pretragu obala Vrbasa, u koji je dan ranije upao Mihajlo Komljenović (19), maturant banjalučke Građevinske škole.

Oni do zaključenja sutrašnjeg broja "Nezavisnih" nisu uspjeli da pronađu tijelo ovog mladića, za kojeg se strahuje da se utopio. Zbog visokog vodostaja rijeke potraga nije sprovođena ronjenjem, već isključivo čamcima.

"Mi smo timu MUP-a obezbijedili dodatnu opremu, a ako se ukaže potreba uključićemo se u potragu koja se, koliko sam upoznat, vrši od lica mjesta do mosta u Klašnicama, i to čamcima. Mogućnost da se u ovakvim uslovima tijelo pronađe roneći ravna je nuli", rekao je Borislav Trninić, predsjednik Upravnog odbora Ronilačkog kluba "Buk".

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, takođe je potvrdila da je potraga nastavljena.

Ona je pozvala ribare i ostale građane, ukoliko eventualno primijete tijelo, da o tome policiju obavijeste na broj telefona 122.

"Pripadnici Ronilačkog tima Specijalne policije MUP-a RS nastaviće potragu dok god to bude potrebno", istakla je Markanovićeva.

Nesrećni mladić je nestao u subotu ujutru nakon što je sa društvom, u ugostiteljskom objektu "Sidro" u Banjaluci, proslavljao 18. rođendan njihovog druga Nikole L.

Nestanak Komljenovića prijavile su njegove kolege, koje su ispričale da je Mihajlo sa djevojkom nakon fajronta otišao na obližnji parking, poslije čega se, navodno, okliznuo i upao u nabujali Vrbas. U tu rijeku i juče su bespomoćno gledali Komljenovićevi rođaci i poznanici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije