Hronika

Nestali Banjalučanin Alen Dančić viđen u Novoj Varoši?

Nestali Banjalučanin Alen Dančić viđen u Novoj Varoši?
Nestali Banjalučanin Alen Dančić viđen u Novoj Varoši?

BANJALUKA - Prijateljima nestalog Banjalučanina Alena Dančića (28), za kojim se već danima traga, danas je rečeno da je on viđen u banjalučkom naselju Nova Varoš, saznaju "Nezavisne".

Alenova rodbina potvrdila je ovu informaciju i zamolila je sugrađane da obrate pažnju, te da, ukoliko primijete ovog mladića, to odmah prijave policiji.

"Dok su njegovi prijatelji lijepili plakate sa njegovom fotografijom, prišao im je jedan muškarac i rekao im da je danas vidio Alena. O tome smo odmah obavijestili policiju da se ova informacija provjeri", kaže za "Nezavisne" Alenov ujak Miroslav Subašić.

Dančićevi najbliži pozivaju ga da dođe kući te mu poručuju da nije sam.

Podsjetimo, Dančić radi u kafiću "Pećina", nedaleko od autobuske stanice u Banjaluci. Iz policije su ranije naveli da im je nestanak ovog mladića prijavljen 6. januara.

"Policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, a ukoliko neko ima informaciju o ovom licu, može je saopštiti policiji pozivom na besplatan broj telefona 122 ili se obratiti najbližoj policijskoj stanici", navela je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije