Hronika

Nestao mladić iz Trna

Nestao mladić iz Trna
Nestao mladić iz Trna

LAKTAŠI - Policijskoj stanici Laktaši 19. januara prijavljen je nestanak Dejana Tepića (28) iz Trna, potvrdila je za "Nezavisne" Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Prema njenim riječima, policija u skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti preduzima sve potrebne mjere i radnje sa ciljem pronalaska ovog mladića.

Markanovićeva je poručila da građani, koji imaju korisne informacije o Tepiću, mogu da se obrate najbližoj policijskoj stanici, ili pozovu besplatan broj telefona 122.

Dejanov brat Darijo rekao je "Nezavisnim" da se Dejan udaljio iz kuće 19. januara, između dva i četiri sata ujutru, kada je, dok su ostali članovi porodice spavali, otišao u nepoznatom pravcu.

Dejan je visok 175 cm, srednje je građe, ima tamno-smeđe oči i smeđu kosu. Kada je napustio kuću, imao je na sebi crne gležnjerice, crnu jaknu, tamno plavu trenerku, te tamno-sivu pletenu kapu i naočale.

"Sa sobom je ponio mobilni telefon, na koji se ne javlja, a kod sebe, koliko mi je poznato, ima i ličnu kartu", ispričao je Darijo Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije