Hronika

Oproštajno pismo: Djevojčice nisu patile

Oproštajno pismo: Djevojčice nisu patile
Oproštajno pismo: Djevojčice nisu patile

ŽENEVA - Bliznakinje počivaju u miru i nisu patile, nećeš ih više vidjeti, napisao je otac Matijas Šep u dva oproštajna pisma koje je poslao majci djevojčica Irini Lucidi-Šep.

Irina je pisma primila u četvrtak ujutro. Jedno je pismo Šep poslao iz grada Ćerinjola u Italiji, a drugo iz francuskog Tulona.

Šep je, podsjetimo, 30. januara oteo šestogodišnje bliznakinje Alesiju i Liviju. Policija ih od tada traži.

Muškarac je curice oteo iz doma u Švajcarskoj, gdje su živjele s majkom Irinom. Nakon toga je otputovao u Francusku pa u Italiju, gdje se bacio pod voz. U blizini je policija našla i automobil, ali djevojčica nije bilo.

Djevojčice su zadnji put vidjeli s ocem na trajektu koji je išao iz Marselja na Korziku. Sumnja se da je otac curice s trajekta bacio u more.

Porodica Matijasa Šepa, potvrdila je da je on mogao da počini tako strašan čin, jer je u posljednje vrijeme imao veće psihičke probleme.

Porodica se prvi put oglasila od početka drame i izrazila zabrinutost i zaprepaštenje, navodi se u saopštenju koje je u petak objavila švajcarska agencija ATS.

U poruci koja je upućena iz Etingena, u kantonu Bal, roditelji, brat i sestra Matijasa Šepa naveli su da je ovaj 43-godišnji inženjer uvijek bio pažljiv i brižan otac i čovjek kojeg su svi poštovali, te žele da ga se sjećaju kao takvog, jer je za njega porodica bila sve.

"Mnogo smo propatili zbog njegove smrti i zbog strašne i neizvjesne sudbine naše dvije bratanice i unuke", navela je porodica Matijasa Šepa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije