Hronika

Otkrivena još dvojica Kuvajćana bez putnih isprava

Otkrivena još dvojica Kuvajćana bez putnih isprava
Otkrivena još dvojica Kuvajćana bez putnih isprava

ISTOČNO SARAJEVO - Dvojica državljana Kuvajta, koji kod sebe nisu imali putne isprave, otkrivena su na lokalitetu Trijangla, opština Pale, prilikom kontrole putničkog automobila "mercedes", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Uvidom u lična dokumenta utvrđeno je da je riječ o licima čiji su inicijali K.A.L. i K.M.M.S, te da je vlasnik vozila lice čiji su inicijali A.H. iz Sarajeva. 

Nakon izvršenog pregleda vozila, lica su predata u nadležnost Ministarstva bezbjednosti BiH, Odsjek za strance, terenska kancelarija Istočno Sarajevo.     

Iz CJB Istočno Sarajevo juče je saopšteno da je troje državljana Kuvajta pronađeno na Palama bez ličnih dokumenata u automobilu kojim je upravljalo lice nastanjeno u Kantonu Sarajevu.

Lice sa inicijalima V.Č. prijavio je policiji da je putem sajta "Pik.ba" i mobilnog telefona stupio u kontakt sa licem koje se predstavilo kao M.S.H, predstavnik preduzeća iz Velike Britanije, te dogovorio kupovinu i isporuku bagera. 

On je naveo da je u maju prošle godine putem "vestern juniona" uplatio 9.980 KM, te da nakon toga mašina nikada nije isporučena. 

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije