Hronika

Potpredsjednica NSRS imala saobraćajku, povrijeđena joj kičma

Potpredsjednica NSRS imala saobraćajku, povrijeđena joj kičma
Potpredsjednica NSRS imala saobraćajku, povrijeđena joj kičma

ISTOČNO SARAJEVO - Snježana Božić, potpredsjednica Narodne skupštine RS, povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče oko 15.30 dogodila na magistralnom putu Podromanija - Smiljeva Stijena, u mjestu Ravna Romanija, potvrdio je izvor iz CJB Istočno Sarajevo.

"Do nezgode je došlo kada je J.LJ, koji je upravljao folksvagen kedijem, preticao kamion, te se sudario sa vozilom audi A6, kojim je upravljao M.J., i u kojem su se nalazile Božićeva i njena kćerka", kazao je "Nezavisnim" izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, potpredsjednica Narodne skupštine RS  zadobila je lakše povrede, te je, nakon nezgode, zbrinuta u Opštoj bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu. Snježana Božić član je Srpske demokatske stranke.

 Potpredsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Snježani Božić povrijeđen je kičmeni stub u saobraćajnoj nesreći na Ravnoj Romaniji, rekao je Srni direktor bolnice Kasindo Slavko Ždrale.

Ždrale kaže da je Božićevoj nije potrebna operacija, već će biti zadržana na dužem bolničkom liječenju.

Vozačima teretnog vozila, čiji su inicijali J.J. i službenog vozila, čiji su inicijali M.J. urađen je alko-test i nije utvrđeno prisustvo alkohola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije