Hronika

Potvrđena optužnica protiv dilera

Potvrđena optužnica protiv dilera
Potvrđena optužnica protiv dilera

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud potvrdio je danas optužnicu protiv šest lica uhapšenih u akciji "Rosulje" zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanje opojnih droga, rekla je Srni portparol ovog suda Jelena Popović.

Ona je navela da su Radenko Zeljković /41/, Sandra Zeljković /21/, Aleksandar Bubnjević /24/, Dražen Malešević /36/ i Dijana Babić /35/ optuženi za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, dok su Blagoja Riđešić i Dražen Malešević optuženi za omogućavanje uživanja opojnih droga.

Optuženi su od januara do decembra prošle godine vršili nabavku i preprodaju opojnih droga, marihuane i heroina, korisnicima na području grada Banjaluka.

Oni su početkom decembra 2014. godine uhapšeni u zajedničkoj akciji Centra javne bezbjednosti Banjaluka i Okružnog tužilaštva pod nazivom "Rosulje", koja je bila usmjerena na otkrivanju i suzbijanju krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Srna nezvanično saznaje da je u banjalučki Okružni sud stigao zahtjev od Okružnog tužilaštva za produženje pritvora optuženima, koji će biti razmatran do kraja dana. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije