Hronika

Prisiljavali ženu na prostituciju

Prisiljavali ženu na prostituciju
Prisiljavali ženu na prostituciju

DOBOJ - Dva muškarca i jedna djevojka sa područja Teslića i Tešnja su uhapšeni zbog sumnje da su punoljetnu žensku osobu sa područja Teslića prisiljavali na pružanje seksualnih usluga.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Dijana Malić (22), koja je odranije poznata teslićkoj policiji, Dragan Đurđević (23) iz Teslića i Mehmed Omahić iz Tešnja. Prijeteći žrtvi da će je odvojiti od djeteta i da će je pretući, Malićeva i Omahić su je u januaru prisiljavali na pružanje seksualnih usluga klijentima koje je Đurđević pronalazio u Tešnju i Tesliću. Potonji je žrtvu kombijem odvozio na mjesto dogovoreno sa klijentom i vraćao kući. Usluge je pružala u njegovom kombiju, a novac koji su naplatili od klijenata su dijelili.

"Kada je oštećena odbila da i dalje pruža seksualne usluge, dva prijavljena lica su je fizički napala u njenoj kući, nakon toga su je odvezli na područje opštine Tešanj, gdje su je izložili različitim oblicima torture. Ukazana joj je pomoć u dobojskoj bolnici", rekla je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, Malićeva i Omahić su nesrećnu ženu, nakon što su je u njenoj kući na području Teslića pretukli nogama i rukama, odvezli u Omahićevu kuću na području Tešnja, gdje su je zlostavljali na različite načine, čak su je, navodno, "palili" strujom.

Malićeva, koja je odranije poznata policiji, prošle godine je uhapšena jer je sa još jednom djevojkom zlostavljala vršnjakinju, nad kojom su se iživljavale više od pola godine. Ona je i kao maloljetnica bila sklona nasilničkom ponašanju, a navodno je u maju prošle godine fizički napala sudiju Osnovnog suda u Tesliću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije