Hronika

Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana

Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana
Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana

HAN PIJESAK - Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana, potvrđeno je "Nezavisnim".

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći  uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži  žena. 

"Tokom razgovora  ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac  koji  ju je  najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka. 

"Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću", rekli su za "Nezavisne" iz policije.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen  odgovarajući izvještaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije