Hronika

Radnici zatekli mrtvog mladića u Banjaluci

Radnici zatekli mrtvog mladića u Banjaluci
Radnici zatekli mrtvog mladića u Banjaluci

BANJALUKA - Beživotno tijelo Nemanje Jovanovića (22) zvanog Neca iz Modriče pronađeno je danas u kući u Mojkovačkoj ulici 49 u banjalučkom naselju Lazarevo, gdje je živio kao podstanar.

Policija je uz prisustvo dežurnog tužioca obavila uviđaj, ali nije mogla utvrditi tačan uzrok smrti.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao je da se najvjerovatnije radi o prirodnoj smrti, ali da će više detalja biti poznato nakon obdukcije tijela.

"U ustima i pored tijela pronađena je manja količina krvi, ali je najvjerovatnije mladiću stalo srce", kazao je naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, tijelo mladića pronašli su radnici jednog privatnog preduzeća koji su došli da mu vrate trimer za živicu, koji su ranije posudili od njega.

"Radnici su kucali nekoliko puta na vrata, ali niko nije otvorio. Ušli su unutra i zatekli beživotno tijelo Jovanovića. Odmah su pozvali policiju, koja je zajedno sa dežurnim tužiocem izvršila uviđaj", kazao je naš izvor.

Prema riječima komšija, radi se o vrijednom mladiću koji je studirao u Banjaluci, a uz to je i privatno radio neke poslove.

"Ja sam ga vidjela u srijedu i u subotu, kosio je živicu u svom dvorištu. Nisam čula nikavu galamu i viku protekle noći da bih mogla reći da je ubijen", kazala je Jovanovićeva prva komšinica, koja nije željela da joj navodimo ime.

Dodala je da je komšinica koja živi iza nje čula neke jauke pa ju je policija ispitivala.

Prema njenim riječima, sa Jovanovićem je u toj kući nekada stanovao još jedan mladić.

"Pravili su često žurke, sviralo se i pjevalo, znate kakva je danas omladina, ali nisu se nikada tukli i pravili probleme. Vlasnik kuće u kojoj je pronađeno tijelo boravi u Njemačkoj, a kuću često iznajmljuje studentima", kazala je ona.

Vezane vijesti:

U Banjaluci pronađeno beživotno tijelo mladića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije