Hronika

Razbio staklo u policiji pa pokušao pobjeći

Razbio staklo u policiji pa pokušao pobjeći
Razbio staklo u policiji pa pokušao pobjeći

PALE - Bojan Trkulja iz Pala uhapšen je zbog sumnje da je tokom proteklog vikenda u alkoholisanom stanju počinio nekoliko težih prekršaja na području Pala.

Kako nezvanično saznajemo, Trkulja je osumnjičen da je učestvovao u tuči, a potom izazvao saobraćajnu nezgodu, nakon koje je pobjegao sa lica mjesta.

Poslije hapšenja odveden je u tamošnju policijsku stanicu, gdje je razbio staklo kako bi pobjegao.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo su, navodeći njegove inicijale, saopštili da su prvu dojavu dobili u nedjelju oko 3.30, a radilo se o tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u ovom gradu.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao nam je da policija još provjerava ovu prijavu jer su je dobili od anonimne osobe pa se sumnja da je lažna.

Nakon ove anonimne prijave policija je izašla na lice mjesta, te nakon uviđaja utvrdila da je u blizini ugostiteljskog objekta Trkulja izazvao saobraćajnu nezgodu, pa se dala u potragu za njim.

"Do nezgode je došlo kada je Trkulja, okrećući se na parkingu, udario u drugo vozilo. Kad je vidio šta je napravio, pobjegao je s lica mjesta u nepoznatom pravcu", kazao je naš izvor.

Prema njegovim riječima, policija ga je nedugo nakon ovog incidenta pronašla u kući gdje stanuje.

"Nakon njegovog kraćeg opiranja, policija ga je uspjela savladati, uhapsiti i odvesti u službene prostorije", kazao je naš izvor.

Alko-testiranjem je utvrđeno da Trkulja ima čak 2,31 promil alkohola u organizmu.

Međutim, njegovom divljanju tu nije bilo kraj, on je i u Policijskoj stanici ponovo počeo praviti probleme.

"U trenutku dovođenja u službene prostorije Trkulja se otrgnuo policajcima i pokušao pobjeći. Tom prilikom on je razbio staklo na ulaznim vratima stanice. Međutim, policajci su ga opet uspjeli savladati, te su ga pritvorili", pojasnio je naš izvor.

On je dodao da je Trkulja poslije isteka razloga za zadržavanje pušten na slobodu i da će protiv njega u narednom periodu biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije