Hronika

U tuči poginuo Damir Novak iz Rijeke?

U tuči poginuo Damir Novak iz Rijeke?
U tuči poginuo Damir Novak iz Rijeke?

TREBINJE - U tuči ispred diskoteke "Red blek" u Trebinju poginuo je hrvatski državljanin Damir Novak (39) iz Rijeke, koji živi u Holandiji, saznaje Srna nezvanično.

Portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje Rajna Parežanin potvrdila je da je u tuči, koja se dogodila jutros oko četiri časa, učestvovalo više lice, od kojih je jedno smrtno stradalo.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju i pripadnici trebinjskog CJB-a, a u toku je kriminalistička obrada više lica koja su osumnjičena da su učestvovala u tuči. Tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju naredio je obdukciju tijela nastradalog, nakon čega će biti poznati uzroci smrti.

U Opštoj bolnici Trebinje Srni je danas potvrđeno da je nastradali bio mrtav na licu mjesta i da je ekipa Hitne pomoći odmah pokušala reanimaciju, kao i da je bezuspješna reanimacija urađena i na prijemnom odjeljenju trebinjske bolnice.

Srna saznaje da je nastadali Novak, koji je bio na godišnjem odmoru kod roditelja u Rijeci, nakon 20 godina došao u posjetu prijateljima u Trebinju.

Vezana vijest:

Holanđanin došao na odmor u Dubrovnik pa ubijen u Trebinju (Foto)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije