Obrazovanje

Sa karticama Sberbank lakša priprema za početak škole

Sa karticama Sberbank lakša priprema za početak škole
Sa karticama Sberbank lakša priprema za početak škole

Sberbank a.d. Banjaluka je svojim klijentima i ove godine omogućila kupovinu školske opreme na rate bez kamata.

Korisnici MasterCard Standard kreditnih kartica Sberbank a.d. Banjaluka u svim posebno označenim knjižarama mogu nabaviti udžbenike i ostalu školsku opremu na 12 jednakih mjesečnih rata uz 0% kamate.

Pored toga MasterCard Standard kreditna kartica svojim korisnicima omogućava plaćanje na rate bilo gdje u zemlji i svijetu.

„Sve transakcije MasterCard Standard kreditnom karticom Sberbank a.d. Banjaluka u iznosu iznad 30 konvertibilnih maraka dijele se na 12 jednakih mjesečnih rata uz mogućnost naknadnog smanjenja broja rata ili prijevremene otplate duga. Na posebno označenim prodajnim mjestima omogućena je kupovina na rate uz 0% kamate. Karticu je takođe moguće koristiti i na svim drugim prodajnim mjestima u zemlji i svijetu kao i na internetu uz povoljnu kamatnu stopu i beskamatnu odgodu plaćanja i do 45 dana. Spisak prodajnih mjesta na kojima je omogućena kupovina na rate uz 0% kamate naši klijenti mogu pronaći na internet stranici banke www.sberbankbl.ba“, izjavila je ovim portparol Sberbank a.d. Banjaluka, Sanja Vasilić.

Sberbank a.d. Banjaluka nudi u paleti kartičnih proizvoda različite vrste MasterCard kartica.

Pored MasterCard Debit kartice, koja je vezana za tekući račun Sberbank a.d. Banjaluka nudi i dvije kreditne kartice za fizička lica.

Jedna je MasterCard Standard kreditna kartica, a druga MasterCard Gold kartica.

Takođe je potrebno i spomenuti Sberbank platnu Pika karticu, koja nudi niz posebnih pogodnosti za klijente Banke.

Sve informacije o kartičnim proizvodima Sberbank a.d. Banja Luka, kao i o svim drugim proizvodima možete pronaći na internet stranici banke: www.sberbankbl.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije