Obrazovanje

Želiš biti student prestižnog američkog sveučilišta? Prijavi se i osvoji stipendiju

Želiš biti student prestižnog američkog sveučilišta? Prijavi se i osvoji stipendiju
Želiš biti student prestižnog američkog sveučilišta? Prijavi se i osvoji stipendiju

Želiš biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta?

Jedini američki koledž na ovim prostorima, RIT Croatia raspisao je natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015. Interes je velik - požuri i prijavi se odmah!

Pogledaj VIDEO

Rochester Institute of Technology - prestižno i jedno od najvećih privatnih sveučilišta u SAD-u

RIT, iz države New York, je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18.000 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima - posjetite www.rit.edu.

U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno gotovo 20 godina i to kroz RIT Croatia koji ima kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Vrhunski programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester (New York) i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalizirana birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri i prijavi se odmah!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
  • Prijavi se do 15.12.2014. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4.000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: [email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije