Svijet

Dobio otkaz, ubio dva zaposlena pa izvršio samoubistvo

Dobio otkaz, ubio dva zaposlena pa izvršio samoubistvo
Dobio otkaz, ubio dva zaposlena pa izvršio samoubistvo

BIRMINGEM - Nedavno otpušteni radnik kompanije UPS ubio je juče dvojicu supervizora, a potom i sebe, u objektu UPS-a u kojem je radio u Birmingemu, u američkoj saveznoj državi Alabama.

Ubica, koji je u trenutku napada nosio braon uniformu UPS-a, dobio je otkaz juče, saopštila je policija, navodeći da njegov motiv za sada nije poznat.

Kako je javio Rojters, policajci su na licu mjesta, u postrojenju UPS-a nedaleko od birmingenskog aerodroma, pronašli tijela dvojice supervizora u blizini tijela napadača, koji je sebe usmrtio vatrenim oružjem nakon što se dovezao SUV vozilom marke "Honda", saopštila je policija.

-Kada su ti ljudi danas došli na posao nisu mogli ni da pretpostave da će im to biti posljednji dan na Zemlji - rekao je šef birmingenske policije A.C. Roper.

Policija je na mjestu zločina pronašla i pištolj za koji pretpostavlja da je bio oružje koje je koristio napadač, prenosi Tanjug.

U trenutku napada u zgradi UPS-a, poznate kompanije koja se bavi dostavama, bilo je još najmanje 10 osoba, ali niko nije povrijeđen, dodaje policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije