Privreda

Formirati privredni savjet

LAKTAŠI - Načelnik opštine Laktaši Miroslav Kodžoman održao je sastanak sa privrednicima na kojem je iskazao potrebu za formiranjem privrednog savjeta.

Jučerašnjem sastanku prisustvovao je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, koji je istakao da formiranje privrednog savjeta treba da osigura kontinuitet rada na javno-privatnom dijalogu i da bude savjetodavno tijelo načelniku, saopšteno je danas iz kabineta načelnika opštine Laktaši.

Kodžoman je iskazao potrebu za uključenje privrede u rad lokalne uprave, te pozvao privrednike da sumiraju poslovne rezultate u proteklom periodu, ali i da najave nove poslovne namjere.

On je predstavio proces BFC sertifikacije /opština sa povoljnim poslovnim okruženjem/ kojem je ova opština pristupila prošle godine.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici donatora, među kojima su Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj /ACED/, Američka agencija za međunarodni razvoj /USAID/, Švedska međunarodna agencija za razvoj i saradnju /SIDA/, te NJemačka razvojna agencija /GIZ/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije