Privreda

Izvlačenje nagrada za "Godinu dana besplatne vožnje" u subotu

Izvlačenje nagrada za "Godinu dana besplatne vožnje" u subotu
Izvlačenje nagrada za "Godinu dana besplatne vožnje" u subotu

BANJALUKA - Izvlačenje srećnih dobitnika, učesnika u nagradnoj igri pod nazivom "Godina dana besplatne vožnje", koju su organizovale "Nezavisne novine" sa poslovnim partnerom, preduzećem "Nestro petrol", biće emitovano u subotu na Alternativnoj televiziji (ATV), u terminu između 10.30 i 11 časova.

Nagradna igra, koja je počela 7. aprila a završena 6. maja, imala je odličan odziv među našim čitaocima i klijentima "Nestro petrola", a najsrećnije od njih nagradićemo vrijednim nagradama.

Pristigle koverte, uz prisustvo tročlane komisije, izvući će pjevač Lukijan Ivanović, učesnik i finalista rialitija "X Factor", a izvlačenje će biti emitovano u "Jutarnjem programu" ATV-a.

Ukoliko ste učestvovali u nagradnoj igri, imate priliku da osvojite poklon kartice za gorivo "Nestro petrol", i to jednu u iznosu od 2.400 maraka, jednu vrijednu 500 KM, te još 10 kartica u vrijednosti od po 100 maraka.

I to nije sve: u sklopu ove nagradne igre obradovaćemo još 12 srećnih dobitnika, pošto ćemo pokloniti dva tableta te 10 dukseva.

Put do nagrade bio je jednostavan. Od 7. aprila do 6. maja "Nezavisne novine" su svakodnevno objavljivale nagradni kupon.

Popunjeni kupon koji sadrži podatke o učesniku naši čitaoci iz svih krajeva BiH slali su uz fiskalni račun za gorivo u minimalnom iznosu od 20 maraka, izdat od strane "Nestro petrola" AD Banjaluka.

Na poleđini računa za gorivo, izdatog od strane "Nestro petrola" AD Banjaluka, a koji se prilaže uz kupon, neizbrisivom tintom trebalo je upisati podatke učesnika u nagradnoj igri, identične podacima upisanim na kuponu iz "Nezavisnih novina".

Kupon iz "Nezavisnih" zajedno s fiskalnim računom za gorivo iz "Nestro petrol" pumpi čitaoci su u koverti, s naznakom "Za nagradnu igru", slali na adresu "Nezavisnih novina".

Svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri želimo puno sreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije