Privreda

Jedinstven projekat "Nestro petrola" i "Knez petrola"

Jedinstven projekat "Nestro petrola" i "Knez petrola"
Jedinstven projekat "Nestro petrola" i "Knez petrola"

BANJALUKA - "Nestro petrol" i lanac benzinskih pumpi iz Srbije "Knez petrol" potpisali su danas ugovor o saradnji dvije kompanije.

Ugovorom je predviđeno da je korporativnu karticu "Nestro petrola" od sada moguće koristiti na svim benzinskim pumpama "Knez petrola" i obrnuto, saopštili su na ozvaničavanju saradnje predstavnici dvije kompanije.

Andrej Zazigin, načelnik Uprave za rad s korporativnim klijentima "Nestro petrola", objasnio je da se, pored očite prednosti korišćenja jedinstvene kartice na dvije različite pumpe, s njom dobijaju i mnogi benefiti, kao što je na primjer kupovina na odloženo plaćanje.

Srđan Knežević, vlasnik kompanije "Knez petrol", istakao je kako su veoma zadovoljni saradnjom s jednom takvom kompanijom kao što je "Nestro petrol", kao i time što sada mogu pružiti puno kvalitetniju uslugu svojim korisnicima.

"Ovo je velika stvar, čak 30 odsto naših kupaca je iz BiH i ovdje i troše gorivo, sada na ovaj način smo im omogućili da kupuju i na 'Nestro petrolu' koristeći našu korporativnu karticu", kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije