Privreda

Kompanija m:tel podržala MSCommunity konferenciju

Kompanija m:tel podržala MSCommunity konferenciju
Kompanija m:tel podržala MSCommunity konferenciju

SARAJEVO - U Sarajevu je u septembru održana treća MSCommunity BiH tehnička konferencija koja je okupila više od 200 IT profesionalaca koji koriste Microsoft bazirane tehnologije.

Kompanija m:tel podržala je ovu konferenciju, čiji je organizator neprofitno udruženje "MSCommunity BiH", koje djeluje u nekoliko gradova - Banjaluci, Bihaću, Bijeljini, Mostaru i Sarajevu, te postoji već više od 7 godina.

Osim što m:tel svojim korisnicima obezbjeđuje korišćenje najnovijih tehnologija i primjenu praktičnih rješenja u oblasti telekomunikacija, u okviru društveno odgovornog poslovanja, takođe nastoji da pomogne i podrži što više naučnih i edukativnih konferencija i programa u BiH, posebno u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija.

Konferenciju, koja je održana u hotelu "Sarajevo", otvorili su Damir Dizdarević, voditelj "MSCommunity BiH", te Omar Krivošija, direktor "Microsofta" BiH, a predavači su i ove godine bili priznati IT stručnjaci iz cijele BiH, te iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Treća MSCommunity konferencija posjetiocima je ponudila više od 20 tehničkih predavanja iz raznih oblasti. Primarni fokus konferencije je na cloud-baziran servisima kakvi su Microsoft Azure i Office365, kao i na novoj generaciji razvojnih alata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije