Privreda

Kompanije Samsung i m:tel priređuju novogodišnji vremeplov

Kompanije Samsung i m:tel priređuju novogodišnji vremeplov
Kompanije Samsung i m:tel priređuju novogodišnji vremeplov

Ljubiša Simić iz Prnjavora poželio je da svoju novogodišnju noć sa prijateljima dočeka u Banjaluci, i upravo njegova originalna ideja je izabrana kao najbolja. Da ovaj dan - 31.12, bude poseban i zapamćen, pobrinuće se, čak do najsitnijeg detalja, kompanije Samsung i m:tel.

„Kada sam čuo koliko ideja je prijavljeno, bio sam ubijeđen da moja novogodišnja zamisao nema šanse za prolazak. Zaista sam prijatno iznenađen i srećan što ću svojim prijateljima prirediti ono što godinama dogovaramo“, kazao je Ljubiša Simić.

Stručni tim Samsunga i m:tel-a birao je samo jednu od 87 prijavljenih ideja. Dok su jedni htjeli da Novu godinu dočekaju u inostranstvu, drugi su uglavnom tražili da sa porodicom ili prijateljima Novu godinu dočekaju kod kuće ili u nekom od klubova ili restorana. Ipak, Ljubišina ideja je imala posebnu nit. On je poželio da tokom dočeka 2015. godine, zajedno sa prijateljima doživi putovanje kroz vrijeme.

„Tog 31.12.2014, od 20 časova, kada počne okupljanje, pa sve do ponoći, ispratićemo 1974. godinu, i svi će misliti da dočekujemo 1975. Ipak, desiće se preokret, pa ćemo u ponoć dočekati 2015. godinu. Uz pomoć specijalne 'vremenske mašine', naglo putujemo iz 70-ih u realnost. Želim da naredna godina bude preokret, i baš zato ćemo je moji prijatelji i ja dočekati sa obilježjima i prisjećanjem na neka druga vremena“, rekao je Ljubiša Simić.

Produkcioni tim Samsunga i m:tel-a, zajedno sa Ljubišom Simićem, od 15. decembra 2014. vrijedno kreće u realizaciju njegove novogodišnje ideje. Svi zainteresovani za tok priprema mogu da prate m:tel profile na Instagramu i Fejsbuku, gdje će biti objavljene postepene faze, fotografije i najnovije informacije. U prvoj sedmici 2015. godine objavićemo i video-snimak Ljubišine novogodišnje noći.

Za više informacija posjetite stranicu: mtel.ba.

Kompanije m:tel i Samsung žele vam srećne novogodišnje praznike!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije