Privreda

Otvara se ekskluzivni "cm" u Banjaluci

Otvara se ekskluzivni "cm" u Banjaluci
Otvara se ekskluzivni "cm" u Banjaluci

BANJALUKA - Cm je u Banjaluci već odavno prepoznat kao mjesto u koje žene, ali i muškarci, rado svrate.

Teško je odoljeti uvijek odličnoj ponudi kozmetike, parfema, deterdženata i ostalih sitnica koje su sastavni dio skoro svake kozmetičke torbice kod osoba koje drže do svoga izgleda.

U petak, 22. avgusta, u 10 sati, svoja vrata otvara peti "cm" - u Banjaluci. Na lokaciji koja je i više nego poželjna, u ulici Veselina Masleše na broju 10 (Gospodska ulica), zaljubljenici u visoko selektivne svjetske brendove uistinu će uživati. Na policama i vitrinama "cm"-a, koji se prostire na 300 metara kvadratnih na dvije etaže (podrum i prizemlje), naći će se zvučna kozmetičko-parfemska imena: Lancome, Collistar, Shiseido, Clarins, Yves Saint Laurent, Elizabet Arden...

"Jedinstveni smo što se tiče ovoga 'cm'-a. Ponosni smo na svjetske brendove koje nudimo kupcima. Nismo zanemarili našu standardnu mass ponudu, koja će i u ovom cm-u biti obogaćena sa novitetima kojih je svakim danom sve više", poručuju iz menadžmenta "cm"-a.

Na dan otvorenja sve kupce očekuju prigodni pokloni, poklon kuponi, posebna ponuda, zabava sa maskotama za najmlađe i druga iznenađenja.

Cm u Gospodskoj ulici upošljava 10 radnika, nudi 15.000 artikala, posjeduje tri blagajne, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije