Privreda

Radović najmenadžer decenije u oblasti bankarstva

Radović najmenadžer decenije u oblasti bankarstva
Radović najmenadžer decenije u oblasti bankarstva

BANJALUKA - Nova banka Banjaluka i njen direktor i predsjednik Uprave Milan Radović dobili su priznanja za banku decenije i za najboljeg menadžera decenije u oblasti bankarstva u BiH.

Prestižna priznanja uručena su im u utorak u Banjaluci, na 31. izboru najboljih menadžera i kompanija BiH, koje je održano u organizaciji međunarodne nezavisne agencije Direkcija za izbor menadžera godine.

Iz Nove banke Banjaluka juče je saopšteno da je tim povodom Radoviću uručena kristalna statua s pozlatom. Kako su naveli, od najvišeg značaja za donošenje odluke o izboru dobitnika ovog međunarodno verifikovanog priznanja bilo je razmatranje pozitivnih kretanja bilansnih pokazatelja.

Pored toga, treba reći i da je odluka donesena i na bazi uspješnosti vođenja Nove banke, poštovanja standarda kvaliteta, stručnosti, organizovanosti posla, te popularnosti kod poslovnih saradnika i klijenata.

Inače, važno je naglastiti da je ova godina za Novu banku jubilarna, s obzirom na to da je u oktobru svečano obilježila 15. godišnjicu rada. Banka je u ovoj godini dostigla nivo aktive od 1,6 milijardi KM, čime je zadržala lidersku poziciju u Republici Srpskoj i treće mjesto u BiH. Od osnivanja banke, pa do danas, prepoznata je kao poželjan poslodavac, te ima 60 poslovnica sa preko 600 zaposlenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije