Privreda

Stanari primjer ekonomskog procvata

Stanari primjer ekonomskog procvata
Stanari primjer ekonomskog procvata

STANARI - Mi ćemo ovdje napraviti malu, funkcionalnu, efikasnu zajednicu, koja će odgovoriti potrebama građana, poručila je Željka Cvijanović, međunarodni sekretar SNSD-a i premijerka RS, tokom posjete Stanarima.

Ona je pružila podršku kandidatima SNSD-a na izborima za organe vlasti u najmlađoj opštini RS.

 "SNSD je prepoznao dobru priliku da Stanari postanu opština, i ja sam sigurna da će građani Stanara prepoznati dobru priliku da SNSD vodi sve procese u ovoj opštini, jer smo ih i do sada vodili, i dok nisu bili opština na način koji je bio odgovoran, a tako će biti i u narednom periodu, i to još intenzivnije s obzirom na to da smo sada i tu formalnu pretpostavku ispunili", kazala je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da ta lokalna zajednica treba da postane primjer ekonomskog procvata u RS.

"Pokazali smo da smo dobar partner u realizaciji jedne velike privatne investicije, a odnosi se na izgradnju TE i proširenje rudničkih kapaciteta", kaže Cvijanovićeva.

Dušan Panić, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari, kazao je da dolazi istorijski trenutak za ovaj kraj i zato je potrebno da građani izađu na izbore 1. februara i glasaju za buduća pokoljenja.

 "Šta to znači, to znači više posla, i to u realnom sektoru, u proizvodnji. Imamo pripremljene programe, mi smo se dogovorili sa Vladom  RS, sa ministarstvima i dogovoreni su u mašinskoj, elektro i drvnoj industriji određeni pogoni koji treba da dođu na teritoriju opštine Stanari, i to će biti provedeno. To nije demagogija, nije priča, nego realnost", kazao je Panić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije