Privreda

Sve spremno za doček gostiju iz Rusije

Sve spremno za doček gostiju iz Rusije
Sve spremno za doček gostiju iz Rusije

JAHORINA - Organizovani dolazak prve grupe gostiju iz Rusije, koji sutra stižu na Jahorinu, veliki je iskorak za turizam na Jahorini i u Republici Srpskoj, a hoteli "Termag" i "Vučko" spremno dočekuju ruske turiste, rekao je Dragan Jakić, menadžer "Termaga".

On je istakao da su Olimpijski centar "Jahorina", Udruženje hotelijera i hotel "Termag" svojim marketinškim nastupima u Moskvi znatno doprinijeli ovom turističkom projektu i otvaranju domaćeg tržišta za ruske klijente.

"S tim u vezi, bitno je podsjetiti na uvođenje nove, direktne aviolinije na relaciji Moskva - Sarajevo - Moskva, kao i skidanje obaveze turističog vaučera za ruske turiste, koji je bio prepreka za njihov dolazak u BiH, odnosno Republiku Srpsku", naveo je Jakić.

Prema njegovim riječima, sutra bi na Jahorinu trebala da stigne

grupa od tridesetak Rusa, koji će biti smješteni u luksuznim hotelima "Termag" i "Vučko".

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo sutra će, povodom otvaranja ove aviolinije i dolaska prve grupe ruskih turista, biti održana konferencija za novinare na kojoj bi trebalo da govore direktor ovog aerodroma Ivan Veličan, direktor avio-kompanije "Moskovija erlajns" Mihail Aleksejev i generalni predstavnik te kompanije za Balkan Darko Nikolić.

Slijetanje aviona "Moskovija erlajnsa" na sarajevski aerodrom planirano je za sutra u 11 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije