Privreda

"Teta Violeta" deterdžent odličan i za kupce u EU

"Teta Violeta" deterdžent odličan i za kupce u EU
"Teta Violeta" deterdžent odličan i za kupce u EU

SARAJEVO - Nova poslovna godina za najpoznatiji BH brand - "Violetu", počela je premijerom novog deterdženta za ručno pranje posuđa.

Riječ je o novom deterdžentu kojim je ovaj regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda proširio svoj asortiman pod okriljem kupcima već dobro poznatog branda "Teta Violeta".

Deterdženti "Teta Violeta" prezentirani su velikim prodajnim lancima u EU, posebno u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, s kojima su već potpisani ugovori o prodaji, pa će se tako novi proizvodi pridružiti ostalim "Violeta" proizvodima na policama ovih izvoznih tržišta.

"Proizvodnji su prethodili mjeseci istraživanja u našim i neovisnim laboratorijima u Njemačkoj, te traženju najbolje formule po kojoj se ovaj proizvod razlikuje od ostalih deterdženata na tržištu", rekao je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave grupacije "Violeta", i dodao: "Posebnu pažnju smo posvetili i dizajnu, nastojeći uklopiti proizvod premium kvalitete s jednako atraktivnim pakiranjem. Prema prvim reakcijama naših potrošača, čini se da smo u ovoj namjeri u potpunosti uspjeli, što nas iznimno raduje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije