Privreda

Velika priznanja za ulje BIMAL

Velika priznanja za ulje BIMAL
Velika priznanja za ulje BIMAL

BRČKO - Na ocjenjivanju kvaliteta jestivih ulja u okviru 82. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, BIMAL jestivo ulje je proglašeno dobitnikom više zlatnih medalja za kvalitet suncokretovog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Brčanski proizvođač jestivih ulja već niz godina potvrđuje kvalitet svojih proizvoda na jednom od najvećih poljoprivrednih događaja u regiji, s tradicijom ocjenjivanja kvaliteta proizvoda od strane vrhunskih stručnjaka. 

BIMAL suncokretovo ulje je 100 odsto suncokretovo ulje, bez holesterola, bogato vitaminom E, kao i višestruko nezasićenim masnim kiselinama. BIMAL ekstra djevičansko maslinovo ulje, koje se proizvodi u Italiji, proizvedeno je iz prvoklasnih mediteranskih maslina, bez ikakvih hemijskih tretmana.

Pored zlatnih medalja za kvalitet suncokretovog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, BIMAL kompanija je dobitnik pehara novosadskog sajma zbog tradicionalno visokog kvaliteta jestivih ulja.

U ime kompanije BIMAL, nagrade je primila Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija, koja je tom prilikom izjavila da BIMAL danas ima sedam implementiranih standarda kvaliteta i 65 odsto svojih proizvoda plasira na izvozna tržišta, koja prepoznaju taj kvalitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije