Tržište

NSoft traži 50 radnika

NSoft traži 50 radnika
NSoft traži 50 radnika

Ako je suditi po novinskim naslovima proteklih dana, broj nezaposlenih u Bosni i Hercegovini je velika nepoznanica čak i ljudima koji rade u Agenciji za rad i zapošljavanje BiH.

Koliki god taj broj bio, NSoft ga želi smanjiti za 50.

Želiš postati dio jedne od najperspektivnijih firmi u državi i saznati zašto je NSoft među najpoželjnijim poslodavcima u regiji? Ovo je tvoja prilika.

Softverska firma NSoft raspisuje konkurs za 50 radnika!

Ako imaš iskustva u programiranju, baviš se pravom, dizajnom ili animacijom, raspolažeš vještinama za vođenje projektnih timova, želiš testirati softverske aplikacije ili držiš da si u stanju i Eskimu prodati snijeg, provjeri je li jedna od 50 slobodnih stolica u NSoftu rezervirana upravo za tebe.

Misliš da još uvijek nemaš ono što je potrebno za rad u jednoj softverskoj firmi?

Želiš naučiti programirati?

Udruženje Hello World u saradnji s firmom NSoft organizuje besplatne radionice za osobe koje žele graditi karijeru u svijetu razvoja softvera!

Kroz niz radionica različitog programa i stepena težine, polaznicima će se omogućiti tehnološko usavršavanje, a najuspješniji će dobiti priliku za posao u NSoftu.

Rad udruženja i novosti o skorom početku novog ciklusa radionica prati putem društvenih mreža ili se javi na [email protected].

Jesi li 1 od 50?

www.nsoft.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije