Fudbal

Anri: Ostavite Ibru na miru

Anri: Ostavite Ibru na miru
Anri: Ostavite Ibru na miru

Tijeri Anri, legendarni francuski fudbaler, poručio je svojim sunarodnicima da ostave napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića na miru.

Švedski fudbaler našao se na udaru kritika posljednjih dana, zbog izjave poslije utakmice sa Bordoom, kada je rekao da je Francuska usr..a zemlja i da ne zaslužuje klub kakav je PSŽ. Ibrahimović se potom izvinio zbog svojih komentara, istakavši da nije tako mislio, a Anri ističe da Šveđanin zaslužuje više poštovanja.

"Zlatan je sjajan momak. Nevjerovatno je ljubazan, zajedno smo se mnogo smijali. Ljudi u Francuskoj bi trebalo da se odluče šta žele. Prvo su se žalili zato što nema dovoljno velikih zvijezda u Ligi 1, a sada imaju igrača kakav je Ibrahimović, ali se žale na njega", naglasio je Anri.

Bivši francuski fudbaler istakao je da bi svima trebalo da bude drago što jedan takav fudbaler igra u njihovoj zemlji.

"Zlatan je sjajan fudbaler, on je zaista poseban i obilježio je jednu eru. Osvajao je titule u svim klubovima za koje je igrao. Naravno, može da bude veoma temperamentan. Uvijek kaže šta misli, ali me to nikad nije pogađalo. Ne postoji veliki broj igrača sa takvim karakterom. Ako ga kazne zbog komentara, neka bude tako, to je život, ali Francuzi bi trebalo da uživaju u njegovoj igri dok je još tu", istakao je Anri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije